„Nakręć się na biznes“ i zdobądź 50 000 zł na rozwój własnej firmy
Potrzebujesz pieniędzy na inwestycje? Weź udział w konkursie „Nakręć się na biznes“ i zdobądź nawet 50 000 zł na rozwój Twojej firmy. Zgłoszenia przyjmowane są do 30 czerwca.
2016-04-27, 12:36

Organizatorem konkursu jest Fundacja Wspierania Przedsiebiorczości Twoja Inicjatywa. Pyszne.pl, największy w Polsce serwis do zamawiania jedzenia, został partnerem i sponsorem konkursu. „Serwis Pyszne.pl wywodzi się ze środowiska start-upów. Nie zapominamy o korzeniach, gorąco kibicujemy przedsiębiorcom i chętnie angażujemy się w inicjatywy mające na celu wsparcie innowacyjnego biznesu.“ - deklaruje Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl. Inne firmy, które wspierają konkurs to Idea Bank, Idea Box, Franchising.pl oraz Supercar.pl.

W konkursie mogą wziąć udział przedsiębiorcy z całej Polski. Wystarczy wypełnić formularz, zwięźle opisać swój pomysł na biznes oraz stworzyć krótki, maksymalnie 100-sekundowy materiał wideo, przedstawiający nasze przedsięwzięcie. Zgłoszenia oceni jury, w którym zasiądą wybitni przedstawiciele świata biznesu, wśród nich: Leszek Czarnecki – Przewodniczący Rady Nadzorczej Getin Holding S. A., Jarosław Augustyniak – Prezes Zarządu Idea Bank S.A., Paweł Szydziak – Wiceprezes Zarządu Idea Box S.A., Arkadiusz Krupicz – współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl, Adam Głos – Prezes Zarządu Tax Care S.A., Arkadiusz Słodkowski – prezes Profit System oraz Anna Flaga – Prezes Zarządu Fundacji Twoja Inicjatywa. Zwycięzca konkursu otrzyma 50 000 zł, natomiast zdobywcy drugiego i trzeciego miejsca - 30 000 zł i 10 000 zł. Finał rywalizacji przedsiębiorców nastąpi 29 września, kiedy na uroczystej gali poznamy laureatów konkursu.

Udział w konkursie „Nakręć się na biznes” jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w inicjatywie muszą od minimum 6 miesięcy prowadzić własną działalność, mieć dobry pomysł na rozwój biznesu i przekonująco go zaprezentować. Szczegóły oraz formularz zgłoszeniowy dostępne są na stronie http://nakrecsienabiznes.com.pl/.

Agnieszka Piotrowska